Loading...
Participa 2017-10-06T09:02:51+00:00

DISSABTE 7 D’OCTUBRE – PROGRAMA

Totes les activitats de dissabte seran gratuïtes per tothom que llueixi la camiseta oficial del esdeveniment. Els diners de les camisetes i la entrada a les activitats es donaran a la Fundació Summae.

  • 10.30h – 12.30h: Vine a conèixer a Valentí Sanjuan i emporta’t el teu llibre signat. Xerrada sobre el seu últim projecte “10 ironmans”.

    Sala Trinquet. Edifici La Nau – Avda. Pelegrí 23, Tossa de Mar

  • 12.00-15.00 Entrega drosals i recorregut per la Cursa Virtual.
    Passeig Mossen Cinto Verdaguer de Tossa de Mar, al costat de la Platja LLarga.

  • 12.30h: Sortida en grup de la Cursa Virtual (opcional).

  • 19.00h: Hora límit d’arribada a meta.

Tossa Virtual es un nou concepte de cursa que pots començar a l’hora que vulguis i la pots fer corrents, caminant o en bicicleta, en familia o amb amics, individual amb grups fins un màxim de 5 persones.

Podràs recollir la teva bossa amb el teu dorsal i la ruta que has de seguir a partir de les 12h del Dissabte día 7 d’octubre al Passeig Mossen Cinto Verdaguer de Tossa de Mar, al costat de la Platja LLarga. Si tots els participants del grup porteu posada la samarreta solidària, us tornarem els diners de la inscripció.

Quan estiguis a punt per començar busca la persona que hi ha al punt nº1 perque et llegeixi el codi QR del teu dorsal i comença l’aventura.
És obligatori passar per tots els punts marcats i en el seu ordre o quedareu fora de classificació. Tindreu fins a las 19h per completar el recorregut.

Vine a gaudir-ne amb família i amics i bona sort!

SAMARRETA SOLIDÀRIA

COMPRAR

RUTA CURSA VIRTUAL

Powered by Wikiloc

INSCRIPCIONS

AJUDAN’S A MILLORAR LA VIDA DE MOLTES PERSONES

La Fundació Summae es dirigeix a nens que presenten un trastorn del seu desenvolupament i a adults amb un trastorn, patologia o disfunció (sigui d’origen congènit, neonatal o bé originada en els primers anys de vida), que està repercutint en forma de seqüeles en el desenvolupament de les seves capacitats i/o funcions de la vida personal.

+ INFORMACIÓ